+381 62 202785 - Radno vreme: 09-15h. Posle 15h samo zakazano!

Naš tim

Fumus boni iuris

U zaštiti prava građana od 2010.

Kada me je moja sedmogodišnja kćerka pitala šta je moj posao, malo sam se zamislila i odgovorila:
„Moj posao je da pomažem ljudima da rešavaju svoje životne probleme“ .
I dodala bih, da pomognem ljudima u ispunjenju njihovih životnih ciljeva – Slavenka Gavrić Čukvas.

Slavenka Gavrić Čukvas

Slavenka Gavrić Čukvas

Advokat u Novom Sadu, osnivač advokatske kancelarije

Slavenka Gavrić Čukvas, završila je Pravni fakultet u Novom Sadu. Nekoliko godina je radila kao prevodilac za engleski jezik, a potom je obavila stručnu praksu u advokatskoj kancelariji advokata Zeveđi Olivera.

Nakon toga je položila pravosudni ispit i 2010. godine se upisala u Advokatsku komoru Vojvodine. Uz rad je postala i Master u oblasti Evropskih studija, medijator i zastupnik za intelektualnu svojinu.

Profesionalno se služi engleskim i nemačkim jezikom, a govori i italijanski jezik. Akreditovani je predavač pri Nacionalnoj akademiji za javnu upravu. Udata je i majka dve kćerke.

 

Siniša Jovanović

Siniša Jovanović

Advokat

Siniša Jovanović, završio Pravni fakultet u Novom Sadu. Nakon studija obavljao stručnu parksu kod advokata Slavenke Gavrić Čukvas u trajanju od 3 godine, tokom koje je stekao neophodno znanje i iskustvo za advokatski poziv. 

Pravosudni ispit i Advokatsi ispit položio u toku 2021. godine, nakon čega se upisuje u imenik advokata Advokatske komore Vojvodine u spetembru mesecu 2021. godine, sa sedištem advokatske kancelarije u Subotici. 

Služi se engleskim i nemačkim jezikom.

Slavenka Gavrić Čukvas - logo zlatni

Advokatska kancelarija Gavrić Čukvas pruža podršku, savetovanje i zastupanje prilikom zaključenja ugovora i poravnanja, vođenja pregovora, kako u Vašem poslovanju, tako i u Vašim privatnim poslovima.

Kontakt info

Adresa kancelarije:

Maksima Gorkog 17A
21000 Novi Sad

Telefon: 062 202 785

Radno vreme: 09-19h

Email adresa: [email protected]