+381 62 202785 - Radno vreme: 09-15h. Posle 15h samo zakazano!

 Blog

Audiatur et altera pars – „Neka se čuje i druga strana“  
Latinska izreka

NEMA VIŠE UKNJIŽBE PUTEM ŠALTERA KATASTRA

NEMA VIŠE UKNJIŽBE PUTEM ŠALTERA KATASTRA

Da li Vam je poznato da više nije moguće izvršiti uknjižbu predajom zahteva na šalteru nadležne službe Katastra? To znači da ukoliko pokušate da podnese zahtev za uknjižbu putem šaltera…

Zaštita žiga

Zaštita žiga

Zaštita žiga, čemu služi? Ili, čemu služe brend, logo i žig? Svi smo mnogo puta čuli priču o tome kako su nastali svetski najuspešniji brednovi, poput Coca-Cola, Apple, Nike. Ono što je zajedničko za sve njih je da njihov naziv zapravo nema nikakve veze …

NA KOGA SE TAČNO ODNOSI TEST SAMOSTALNOSTI?

NA KOGA SE TAČNO ODNOSI TEST SAMOSTALNOSTI?

Test samostalnosti preduzetnika predstavlja skup kriterijuma čije postojanje u odnosu između preduzetnika i nalogodavca ukazuje na (ne)samostalnost preduzetnika u tom odnosu.

Čiji je Vaš sajt zapravo?

Čiji je Vaš sajt zapravo?

Čiji je Vaš sajt zapravo? Da li ste se ikada to zapitali? Ukoliko ste upravo isplanirali da poručite izradu web sajta, znate li kako ga zaštititi? Vi svakako znate da Vam na raspolaganju stoje dve opcije:
Jedna je da Vaš sajt izradi lice zaposleno u…

Uticaj domena i žiga na prisustvo na internetu

Uticaj domena i žiga na prisustvo na internetu

Uticaj domena i žiga na prisustvo na internetu je mnogin vlasnicima sajtova potpuno nepoznata stvar. Znate li da izabrani naziv domena može da bude u sukobu sa pravom žiga (brenda)?

ČEMU SLUŽE PROFESINALNI UPRAVNICI?

ČEMU SLUŽE PROFESINALNI UPRAVNICI?

Prošlo je tri godine od usvajanja Zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada, ali čini se da su mnogi građani i dalje u nedoumici čemu služe profesionalni upravnici.

Slavenka Gavrić Čukvas - logo zlatni

Advokatska kancelarija Gavrić Čukvas pruža podršku, savetovanje i zastupanje prilikom zaključenja ugovora i poravnanja, vođenja pregovora, kako u Vašem poslovanju, tako i u Vašim privatnim poslovima.

Kontakt info

Adresa kancelarije:

Maksima Gorkog 17A
21000 Novi Sad

Telefon: 062 202 785

Radno vreme: 09-19h

Email adresa: [email protected]